Tuesday, 12 April 2011

Liverpool vs Man City...~

hAiii sume...^_^

Great pics from a Great NIGHT....~

nie la pic2 yg sempat aku shoot time match...*iye2 je kau nie z 

Goal 1st yang telah di sumbat oleh Andy Carrol dengan rembatan seperti torpedo
tercengang Edin Dzeko


Goal pertama untuk Liverpool pd season nie


Suke die bwt goal..
Kesian Joe Hart..:P


Meireles, Spearing, Kuyt, Carrol, Carragher & Skrtel.


 Dirk Kuyt Menyumbat goal kedua


Andy Carrol menyumbat goal ketiga untuk Liverpool hasil cross cantek dari Meireles


Mendahului dengan jaringan 3-0 sudah cukup memusnahkan impian Man City


King Kenny sngt berpuas hati dengan persembahan yg ditunjukkan oleh Andy Carrol
Kerana tak sia2 die beli mamat nie mahal2..^_^




Saksikan Goal2 yg dihasilkan




Sekian Terima Kasih....:)

Wednesday, 6 April 2011

Awex nO 2...??

Haaaiii3....^_^




Opocotttt...!!!
*camtu ke cara terkejut..:P





jgn tekejut sngt la kan bce tittle entry tu..
korg kne game je kot..

xkn la aku nk pasang 2 lak...
mmpus aku kne sekeh ngn awex no1 teruk2..:p
haha..







Awex no2 yg dimksudkn disini adalah 135 LC kesayangan ku lorh..
ni haa rupenye :-


Ku bersama LC 135 tercinta menjadi model Mekdi jap alang2 moto kaler merah kn..:p



Ape yg ku nk story kali nie adalah mengenai salah 1 lagi minat yg aku lupe nk mention ket post yg lepas..

nie haa minat aku,minat dlam bidang 'PERMOTORAN' gitu...

Remp-it ke???

Not me ok...


tu la korg,bile minat moto je ckap kite rempit la ape la.. 
xde civik btol..
nie just minat utk mgisi masa lapang je kot...
bukan nk bwk pg race ke ape..
pham??
huuu..

LC 135 aku nie telah dibeli pada 7 julai 2009..
kire da nk genap 2 tahun bile msok julai tahun nie..
bnyk kenangan pahit dan manis..
tp aku xnk story pon sal knangan2 tu..

yg aku nk story adalah mengenai minat aku dlam design2 LC nie..
smart doe lau pandai design...
cntohnya cmnie:-


 smart kot da mcm superbike


yang nie plak ekzos da mcm bazooka, stlye tu


kuning itu menawan di tambah lak dengan tayar tanpa bunga dan tanpa lampu
*Roadblock konpem xlpas


Yang nie da mcm moto power rangers la plak ngn spotrim yg cmtu kan
*ade power rangers kaler silver ke??









Dan nie la motorku yg ku telah touch up ikut suke suki aku
*actually nk touch up laen da pon


MY BUCUK 135 LC 

Amacam??
Comel?? Smart?? Style??

ckup,xpyah sebut pon aku da tau..
*Syok sendiri la kau nie z

haha..



Nie lak pix time konvoi balik becuti dari dungun ke kL
*cube teka yg mane moto ku 'SENANG JE'





Lastly nie time kt dataran merdeka tp motoku la yg paling xlawa 
KAN???
uhuuu...=(

Tu sje utk kali nie....
*MAAF KPD PEMBACA YG TIDAK BEMINAT MENGENAI POST KALI NIE

SEKIAN....^_^